Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula?

Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula?

Wangsulan:

Tembang Dhandhang Gula nggambarake manungsa kang lagi ngrasakake nikmate urip, nggambarake umur kang wis diwasa, wiwit bisa ngatur kabutuhane urip lan seneng nyambut gawe bebarengan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel