Kepiye prayogane supaya bisa nglakokake panguripan ing donya manut Serat Tripama?

Kepiye prayogane supaya bisa nglakokake panguripan ing donya manut Serat Tripama?

Wangsulan:

Wong urip kudu tliti lan ngati-ati, kudu gelem ngabekti marang negara, lan kudu gelem ngurmati wong liya.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye prayogane supaya bisa nglakokake panguripan ing donya manut Serat Tripama?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel