"Guna bisa saniskareng karya" Gatra kapindho kasebut menawa digancarake dadi

"Guna bisa saniskareng karya"

Gatra kapindho kasebut menawa digancarake dadi ….

   A.   kaya dene nalika paprangan negara Manggada

   B.    prajurit kudu prihatin ing saben wayah

   C.    kewanenane wis nyata nalika perang tandhing karo Dasamuka

   D.   guna bisa mrantasi gawe supaya dadi unggul

   E.    tumindaka kang titi lan ati-ati menawa dadi prajurit

Wangsulan:

Gatra kapindho kasebut menawa digancarake dadi guna bisa mrantasi gawe supaya dadi unggul.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to ""Guna bisa saniskareng karya" Gatra kapindho kasebut menawa digancarake dadi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel