Manut surasane tembang kasebut, pawongan kang kasoran yuda dening Patih Suwanda yaiku

Lire lalabuhan triprakawis,

Guna bisa saniskareng karya,

Binudi dadi unggule,

Kaya sayektinipun,

Duk bantu prang Manggada nagri,

Amboyong putri dhomas,

Katur ratunipun,

Purune sampun tetela,

Aprang tandhing lan ditya Ngalengka nagri,

Suwanda mati ngrana.

Manut surasane tembang kasebut, pawongan kang kasoran yuda dening Patih Suwanda yaiku ....

   A.   wong kang kawisesa

   B.    wong kang andon yuda

   C.    wong kang culika tindak-tanduke

   D.   para dhomas 

   E.    Dasamuka

Wangsulan:

Manut surasane tembang kasebut, pawongan kang kasoran yuda dening Patih Suwanda yaiku Dasamuka.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Manut surasane tembang kasebut, pawongan kang kasoran yuda dening Patih Suwanda yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel