Kepiye anggone dadi prajurit manut tembang kasebut? Yogyanira kang para prajurit,

Yogyanira kang para prajurit,

Lamun bisa sira anuladha,

Duk ing nguni caritane,

Andelira Sang Prabu,

Sasrabahu ing Maespati,

Aran Patih Suwanda,

Lalabuhanipun,

Kang ginelung triprakara,

Guna kaya purun ingkang den antepi,

Nuhoni trah utama.

Kepiye anggone dadi prajurit manut tembang kasebut?

Wangsulan:

Supaya prajurit iku bisa dadi patuladhan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye anggone dadi prajurit manut tembang kasebut? Yogyanira kang para prajurit,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel