Gawea gancarna tembang Sinom ing ngisor iki nganggo basamu dhewe! Lamun sira paksa nulad, Tuladhaning Kangjeng Nabi,

Gawea gancarna tembang Sinom ing ngisor iki nganggo basamu dhewe! 

 Lamun sira paksa nulad,

Tuladhaning Kangjeng Nabi,

O, ngger kadohan panjangkah,

Wateke tan betah kaki,

Rehne ta sira Jawi,

Sathithik wae wus cukup,

Aywa guru aleman,

Nelad kas ngepleki pekih,

Lamun pengkuh pangangkah yekti karahmat.

Wangsulan:

Menawa kowe meksa niru,

Subasitane ”Kanjeng Nabi”,

Owalah, cah kuwi katon khayal,

Biyasane ora bakal betah,

Nak, Amarga kowe wong Jawa,

Sethithik wae wis cukup,

Aja mung amarga kita pengin dialem,

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Gawea gancarna tembang Sinom ing ngisor iki nganggo basamu dhewe! Lamun sira paksa nulad, Tuladhaning Kangjeng Nabi,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel