Nemtokake piwulang luhur lan nilai jroning tembang Sinom! Lamun sira paksa nulad, Tuladhaning Kangjeng Nabi,

Nemtokake piwulang luhur lan nilai jroning tembang Sinom!

Lamun sira paksa nulad,

Tuladhaning Kangjeng Nabi,

O, ngger kadohan panjangkah,

Wateke tan betah kaki,

Rehne ta sira Jawi,

Sathithik wae wus cukup,

Aywa guru aleman,

Nelad kas ngepleki pekih,

Lamun pengkuh pangangkah yekti karahmat.

Wangsulan:

  • Wong Jawa ora kena umuk lan nduweni pamrih kang gedhe karo samubarang babagan.
  • Nilai sosial

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nemtokake piwulang luhur lan nilai jroning tembang Sinom! Lamun sira paksa nulad, Tuladhaning Kangjeng Nabi,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel