Tegese tembung "dahat" yaiku

Dahat denira aminta,

Sinupeket pangkat kanthi,

Jroning alam palimunan,

Ing pasaban saben sepi,

Sumanggem anyanggemi,

Ing karsa kang wus tinamtu,

Pamrihe mung aminta,

Supangate teka-teki,

Nora ketang teken janggut suku jaja.

Tegese tembung "dahat" yaiku ….

     A.   dening 

     B.    banget 

     C.    kanggo

     D.   supaya

     E.    nanging

Wangsulan:

Tegese tembung "dahat" yaiku "banget".

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁


0 Response to "Tegese tembung "dahat" yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel