Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Mbabar Tumanduk Kacihna Raharja

Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki!

  1. Mbabar
  2. Tumanduk
  3. Kacihna
  4. Raharja
  5. Rubeda
  6. Gotrah
  7. Mundhi
  8. Pandhega
  9. Warsa
  10. Santi

Wangsulan:

  1. Mbabar : Ngandarake
  2. Tumanduk : Ngenani
  3. Kacihna : Kacetha, katandha saka
  4. Raharja : Rahayu, reja
  5. Rubeda : Pekewuh, alangan
  6. Gotrah : Sanak, sedulur, brayat, krandah
  7. Mundhi : Nampa
  8. Pandhega : Dikepalani
  9. Warsa : Tahun
  10. Santi : Kidung

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Mbabar Tumanduk Kacihna Raharja"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel