Ing ngisor iki iklan kang awujud pangajak-ajak supaya teka ing pahargyan, kaya ta

Ing ngisor iki iklan kang awujud pangajak-ajak supaya teka ing pahargyan, kaya ta ....

   A.   iklan sabun

   B.    iklan sepatu

   C.    iklan konser

   D.   iklan KB

   E.    iklan ora entuk ngrokok

Wangsulan:

Ing ngisor iki iklan kang awujud pangajak-ajak supaya teka ing pahargyan, kaya ta iklan konser.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki iklan kang awujud pangajak-ajak supaya teka ing pahargyan, kaya ta"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel