Jamu Mugi Waras, Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas

Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas ing saperangan iklan abasa Jawa ngisor iki, banjur tulisen asil rembuganmu ing papan kang wis sumadhiya!

Wangsulan:

  • Basane ringkes lan komunikatif amarga gampang dimangreteni marang pamaca ngenani barang kang diiklanake.
  • Ancase iklan iki supaya pamaca migunakake jamu merek ”Mugi Waras”.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jamu Mugi Waras, Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel