Odolku Putih resik lan seger. Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas

Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas ing saperangan iklan abasa Jawa ngisor iki, banjur tulisen asil rembuganmu ing papan kang wis sumadhiya!

Wangsulan:

  • Basane ringkes, nanging ora ana katrangan ngenani prodhuk saengga pamaca ora bisa mangreteni katrangan saka prodhuk.
  • Ancase iklan iki supaya pamaca migunakake odol merek ”Odolku” saben dinane.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Odolku Putih resik lan seger. Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel