Lomba Nembang Macapat 2020. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase

Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase iklan kasebut!

Ancas Iklan:

Para siswa SMA ing karesidenan Surakarta supaya melu lomba nembang macapat.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Lomba Nembang Macapat 2020. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel