Kena apa pranata adicara kudu nduweni saptama pangolahing raga?

Kena apa pranata adicara kudu nduweni saptama pangolahing raga?

Wangsulan:

Supaya bisa dadi pranata adicara kang mumpuni lan nduweni kaprigelan saengga bisa narik kawigatenane wong liya.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kena apa pranata adicara kudu nduweni saptama pangolahing raga?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel