Pranata adicara kudu gatekake unsur wiraga lan wirama. Apa tegese?

Pranata adicara kudu gatekake unsur wiraga lan wirama. Apa tegese?

Wangsulan:

  • Wiraga yaiku solah bawa kang nengsemake nalika dadi pranata adicara.
  • Wirama yaiku babagan irama utawa intonasi kang digunakake nalika ngaturaken titi laksana.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Pranata adicara kudu gatekake unsur wiraga lan wirama. Apa tegese?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel