Lampu Binar Padhang lan Awet. Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas

Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas ing saperangan iklan abasa Jawa ngisor iki, banjur tulisen asil rembuganmu ing papan kang wis sumadhiya!



Wangsulan:

  • Basane ringkes, nanging kurang komunikatif amarga ora kabeh wong bisa maca ukara Jawa.
  • Ancase iklan iki supaya pamaca migunakake lampu merek Lampu Binar.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Lampu Binar Padhang lan Awet. Rembugen karo kelompokmu babagan basa kang dienggo lan ancas"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel