Bakul bakpia pancen wis kaya jamur ing Jogja. Wacan kasebut ngenani

Bakul bakpia pancen wis kaya jamur ing Jogja. Prasasat ing saben ratan ing Jogja ana sing adol bakpia. Ana sing regane murah, mung Rp15.000 sakerdhus, ana Rp25.000,00 sakerdhus, ada uga sing luwih saka Rp80.000,00 sakerdhus. Saking akehe, ana sing ngarani dene bakpia kuwi panganan mligi ing Jogja. Pangan duweke pabrayan agung Kutha Jogja.

Wacan kasebut ngenani ….

     A.   wujude bakpia

     B.    bakul bakpia ing Jogja

     C.    cara nggawe bakpia

     D.   asal usule bakpia

     E.    toko bakpia ing Jogja

Wangsulan:

Wacan kasebut ngenani bakul bakpia ing Jogja.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Bakul bakpia pancen wis kaya jamur ing Jogja. Wacan kasebut ngenani"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel