Tembung "ratan" tegese

Bakul bakpia pancen wis kaya jamur ing Jogja. Prasasat ing saben ratan ing Jogja ana sing adol bakpia. Ana sing regane murah, mung Rp15.000 sakerdhus, ana Rp25.000,00 sakerdhus, ada uga sing luwih saka Rp80.000,00 sakerdhus. Saking akehe, ana sing ngarani dene bakpia kuwi panganan mligi ing Jogja. Pangan duweke pabrayan agung Kutha Jogja.

Tembung "ratan" tegese ….

    A.   dalan gedhe

    B.    dhaerah

    C.    kampung cilik

    D.   pasar

    E.    sekolah

Wangsulan:

Tembung "ratan" tegese dalan gedhe.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tembung "ratan" tegese"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel