Bonggan kan tan merlokena, Ing ngisor iki kalebu paugerane wong urip manut tembang ing dhuwur yaiku

Bonggan kan tan merlokena,

Mungguh ugering ngaurip,

Uripe lan tri prakara,

Wirya arta tri winasis,

Ralamun kongsi sepi,

Saka wilangan tetelu,

Telas tilasing janma,

Aji godhong jati aking,

Temah papa papariman ngulandara.

Ing ngisor iki kalebu paugerane wong urip manut tembang ing dhuwur yaiku ….

     A.   rupa

     B.    papan

     C.    sandhang

     D.   pangan

     E.    jembare kawruh

Wangsulan:

Ing ngisor iki kalebu paugerane wong urip manut tembang ing dhuwur yaiku jembare kawruh.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Bonggan kan tan merlokena, Ing ngisor iki kalebu paugerane wong urip manut tembang ing dhuwur yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel