Nggugu karsane priyangga, Paugeran tembang kasebut yaiku

Nggugu karsane priyangga,

Nora nganggo peparah lamun angling,

Lumuh ingaran balilu,

Uger guru aleman,

Nanging janma ingkang wus waspadeng semu,

Sinamun ing samudana,

Sesadoning adu manis.

Paugeran tembang kasebut yaiku ….

A.   8a, 11u, 8i, 7a, 12a, 8u, 8i

B.    8a, 10i, 8u, 7a, 12a, 8u, 8i

C.    8a, 11i, 80, 7a, 12u, 8a, 8i

D.   8a, 8i, 8a, 8I, 7i, 8u, 7i, 12a

E.    8a, 11i, 8u, 7a, 12u, 8a, 8i

Wangsulan:

Paugeran tembang kasebut yaiku 8a, 11i, 8u, 7a, 12u, 8a, 8i.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nggugu karsane priyangga, Paugeran tembang kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel