Kluban bothok yaiku panganan tradhisional saka

Kluban Bothok iku panganane warga Pekalongan. Kluban yaiku urap kang isine ana kacang gleyor, thokolan, kol, bayem utawa kangkung karo bumbu kang aran mboksiyah utawa lombok, trasi, lan uyah ditambah kencur lan diurap bareng parutan klapa. Kluban biyasane dicampur karo bothok. Bothok ing kene yaiku jangan lodheh kang biyasane isine tahu lan bongkrek (gembus) karo santen encer banjur diguyurke ing pincuk. Kluban bothok enak dipangan wektu sore pinuju magrib utawa sawise magrib.

Kluban bothok yaiku panganan tradhisional saka ….

    A.   Pekalongan

    B.    Banyumas

    C.    Ponorogo

    D.   Wonosobo

    E.    Boyolali

Wangsulan:

Kluban bothok yaiku panganan tradhisional saka Pekalongan.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kluban bothok yaiku panganan tradhisional saka "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel