Panganan lumpia asale saka

Panganan iki kaya dene risoles liyane, nanging yen lumpia rasane luwih khas. Menawa lumpia dipangan nalika isih panas ditambah saos sing kenthel, gurih, lan legi luwih enak rasane. Isine lumpia ana bung, iwak pitik, endhog, lan urang. Lumpia uga bisa dilalapi kul.

Panganan lumpia asale saka ….

     A.   Solo

     B.    Purwokerto

     C.    Semarang

     D.   Yogyakarta

     E.    Wonosobo

Wangsulan:

Panganan lumpia asale saka Semarang.

JawabanC

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁


0 Response to "Panganan lumpia asale saka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel