Sebutna lawuh kang ana ing sega liwet

Sebutna lawuh kang ana ing sega liwet!

Wangsulan:

Sambel goreng jepan, endhog pindhang, daging iwak pitik kang disuwir-suwir, lan kumut (santen kang dikenthelake).

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna lawuh kang ana ing sega liwet"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel