Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andharna paugerane parikan

Andharna paugerane parikan!

Wangsulan:

Paugeran utawa pathokane parikan yaiku kaya ing ngisor iki.

a. Cacahing wanda ukara kapisan kudu padha karo ukara kapindho.

b. Ukara kapisan diarani bebuka, dene ukara kapindho diarani isi/wos.

c. Tibaning swara ukara kapisan kudu padha karo ukara kapindho (sajake a b a b).

d. Parikan bisa dumadi saka rong gatra utawa patang gatra.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Andharna paugerane parikan"

close