Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Semarang, Pati, lan Boyolali iku kalebu ing wewengkon Jawa Tengah.

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Jawa!

Semarang, Pati, lan Boyolali iku kalebu ing wewengkon Jawa Tengah.

Wangsulan:

Semarang, Pati, lan Boyolali iku kalebu ing wewengkon Jawa Tengah.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Semarang, Pati, lan Boyolali iku kalebu ing wewengkon Jawa Tengah."

close