Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diandharake in perangan simpulan minangka salah sawijine struktur teks eksposisi

Apa kang diandharake in perangan simpulan minangka salah sawijine struktur teks eksposisi?

Wangsulan:

Perangan simpulan iku bagean sing negesake maneh panemune penulis ing babagan tartamtu sing dijlentrehake ana ing teks eksposisi kasebut.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kang diandharake in perangan simpulan minangka salah sawijine struktur teks eksposisi"

close