Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye carane mangreteni isine tembang Gambuh

Kepiye carane mangreteni isine tembang Gambuh?

Wangsulan:

Supaya mangreteni isine tembang Gambuh kudu mangreteni tegese tembung-tembung angel sajroning tembang luwih dhisik.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye carane mangreteni isine tembang Gambuh"

close