Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa tegese tembung-tembung ing ngisor iki! a. Sayekti b. Awas

Sayekti luwih perlu,

Ingaranan pepuntoning laku,

Kalakuan kang tumrap bangsaning batin,

Sucine lan awas emut.

Mring alame alam amot.

Apa tegese tembung-tembung ing ngisor iki!

   a.     Sayekti

   b.     Awas

Wangsulan:

a. Sayekti: sejati, satenane.

b. Awas: bisa ndeleng, ora lamur.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa tegese tembung-tembung ing ngisor iki! a. Sayekti b. Awas"

close