Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sing diarani nilai relegius sajroning tembang macapat iku

Apa sing diarani nilai relegius sajroning tembang macapat iku?

Wangsulan:

Nilai religius yaiku piwulang luhur sing ana gegayutane dening keyakinan lan agama, kaya ta babagan ngibadah utawa sembahyang.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sing diarani nilai relegius sajroning tembang macapat iku"

close