Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tembung "warih" ing tembang kasebut tegese yaiku

Sembah raga puniku,

Pakartine wong amagang laku,

Sesucine aksarana saking warth,

Kang wus lumrah limang waktu,

Wantu wataking wewaton.

Tembung "warih" ing tembang kasebut tegese yaiku ….

    A.   banyu udan

    B.    banyu sumur

    C.    banyu kembang setaman

    D.   banyu kanggo wudhu

    E.    banyu laut

Wangsulan:

Tembung "warih" ing tembang kasebut tegese yaiku banyu kanggo wudhu.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tembung "warih" ing tembang kasebut tegese yaiku"

close