Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sing digambarake ing tembang Gambuh

Apa sing digambarake ing tembang Gambuh?

Wangsulan:

Nggambarake wong kang ngancik diwasa saengga bisa njumbuhake kabutuhan lair lan batin, kulawarga lan masarakat, uga pribadi lan Gusti.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sing digambarake ing tembang Gambuh"

close