Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye ngendikane Prabu Ajisaka nalika Mbok Ratna Mangali lan ula sowan

Kepiye ngendikane Prabu Ajisaka nalika Mbok Ratna Mangali lan ula sowan?

Wangsulan:

Ajisaka nakoni Mbok Ratna Mangali apa ula gedhe kasebut anake.

 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye ngendikane Prabu Ajisaka nalika Mbok Ratna Mangali lan ula sowan"

close