Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa tegese sembah catur kang ana ing pada kapisan pupuh Gambuh Serat Wedhatama

Apa tegese sembah catur kang ana ing pada kapisan pupuh Gambuh Serat Wedhatama?

Wangsulan:

Sembah catur tegese ngibadah sing ana papat prekarane, yaiku sembah raga, sembah kalbu, sembah jiwa, lan sembah rasa.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa tegese sembah catur kang ana ing pada kapisan pupuh Gambuh Serat Wedhatama"

close