Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bapak tindak dhateng Kutha Salatiga.

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Jawa!

Bapak tindak dhateng Kutha Salatiga.

Wangsulan:

Bapak tindak dhateng Kutha Salatiga.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Bapak tindak dhateng Kutha Salatiga."

close