Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatekna tembang ing ngisor iki! Pamoting ujar iku, Kudu santosa ing budi teguh,

Gatekna tembang ing ngisor iki!

Pamoting ujar iku,

Kudu santosa ing budi teguh,

Sarta sabar tawekal legaweng ati,

Trima lilaa ambeg sadu,

Weruh wekasing dumados.

Apa wos surasane tembang Gambuh kasebut?

Wangsulan:

Nindakake piwulang iku kudu kanthi santosa budi pakartine, sabar, tawakal, lan atine tansah lega lila nrima ing pandum sarta mangreteni sangkan paraning dumadi.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatekna tembang ing ngisor iki! Pamoting ujar iku, Kudu santosa ing budi teguh,"

close