Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pitutur luhur saka tembang ing dhuwur yaiku menawa nindakake sarengat bakal

Lire sarengat iku,

Kena uga ingaranan laku,

Dihin ajeg kapindhone ataberi,

Pakolehe putraningsun,

Nyenyeger badan mrin kaot.

Pitutur luhur saka tembang ing dhuwur yaiku menawa nindakake sarengat bakal ….

    A.   nyegerake awak saengga luwih sehat

    B.    nyegerake sirah saengga luwih sehat

    C.    nyegerake urip

    D.   antuk anugrah saka Gusti

    E.    lancar rejekine

Wangsulan:

Pitutur luhur saka tembang ing dhuwur yaiku menawa nindakake sarengat bakal nyegerake awak saengga luwih sehat.

Jawaban: 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Pitutur luhur saka tembang ing dhuwur yaiku menawa nindakake sarengat bakal"

close