Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 2 Sembah raga puniku,

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane!

Pada 2

Sembah raga puniku,

Pakartine wong amagang laku,

Sesucine asarana saking warih,

Kang wus lumrah limang wektu,

Wantu wataking wewaton.

Wangsulan:

Sembah raga iku,

Ditindakake ing prilaku,

Sesucen nganggo banyu,

Kang wis lumrah iku limang wanci,

Sarat lan rukune iku dadi pathokan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 2 Sembah raga puniku,"

close