Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nulis iklan sing becik nggatekake sarat-sarate. Apa sarat-sarat kasebut

Nulis iklan sing becik nggatekake sarat-sarate. Apa sarat-sarat kasebut!

Wangsulan:

Nulis iklan sing apik iku ana sarat-sarate yaiku:

a. Nggunakake basa sing bisa narik kawigaten lan gawe wong kepengin tuku utawa nganggo sing diiklanake.

b. Njlentrehke informasi ngenani prodhuk sing diiklanake bisa awujud barang utawa jasa.

c. Nggunakake basa slogan sing dadi ciri prodhuk sing diiklanake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Nulis iklan sing becik nggatekake sarat-sarate. Apa sarat-sarat kasebut"

close