Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye trap-trapane alur crita rakyat iku

Kepiye trap-trapane alur crita rakyat iku?

Wangsulan:

a. Pengenalan yaiku nepungake para paraga, nata adegan, lan njlentrehake gegayutan antarane para paraga.

b. Wiwitane prastawa yaiku wiwitan prastawa utawa prekara sing gawe dredah/masalah.

c. Konflik yaiku prastawa sing njalari paraga utama iku kasusahan.

d. Klimaks yaiku owah-owahane nasib para paraga.

e. Pungkasan yaiku minangka pungkasaning crita sing isine ngenani nasibe para paraga sawise ngalami prastawa tartamtu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye trap-trapane alur crita rakyat iku"

close