Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jaga Awakmu Dhewe Lan Kulawarga Saka Virus Corona (Covid-19) Kanthi:

Gatekna kanthi premati iklan ing ngisor iki, banjur udharana iklan kasebut kanthi mangsuli pitakonan

Jaga Awakmu Dhewe Lan Kulawarga Saka Virus Corona (Covid-19) Kanthi:

1.     Iklan kasebut kalebu jinising iklan apa?

2.     Kepiye basa sajroning iklan, wis trep apa durung?

3.     Jumbuh karo kahanan wayah saiki apa ora?

4.     Gawenen tulisan asile ngudhari iklan, banjur aturna marang bapak utawa ibu guru supaya antuk pambiji!

Wangsulan:

1.     Iklan layanan masyarakat

2.     Wis trep

3.     Jumbuh

4.     ……

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Jaga Awakmu Dhewe Lan Kulawarga Saka Virus Corona (Covid-19) Kanthi:"

close