Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sebutna titikane crita rakyat

Sebutna titikane crita rakyat!

Wangsulan:

Crita rakyat iku nduweni titikan kaya ngisor iki.

a. (Anonim) ora dingreteni sapa sejatine sing ngangit.

b. Minangka (karya kolektif ) dianggep duweke masarakat bareng-bareng.

c. Nyritakake bab ala lan bener kanggo tuladha.

d. Nggambarake kedadean-kedadean kang mokal anane (imajiner).

e. Tetep (statis) ora ana owah-owahan sing wigati saka jaman biyen.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sebutna titikane crita rakyat"

close