Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Menging Virus Corona COVID-19. Wijik sadurung lan sawise kagiyatan!

Menging Virus Corona COVID-19. Wijik sadurung lan sawise kagiyatan!

1.     Apa jinise iklan ing sisih kiwa?

      Wangsulan:

      Iklan layanan masarakat


2.     Kepiye isine iklan kasebut?

      Wangsulan:

      Isine ajakan kanggo masarakat supaya tertib wijik sadurunge lan sawise kagiyatan sarta tertib jaga jarak supaya nyegah virus CORONA-19.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Menging Virus Corona COVID-19. Wijik sadurung lan sawise kagiyatan!"

close