Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sebutna paugerane nulis aksara murda

Sebutna paugerane nulis aksara murda!

Wangsulan:

Paugeran aksara murda yaiku kaya ing ngisor iki.

a. Aksara Murda ora kena dadi sesigeg ing wanda, dadi ora kena dipangku lan dipasangi.

b. Aksara Murda cukup ditulis saaksara saben satembung, kapilih kang manggon ing ngarep dhewe.

c. Aksara Murda bisa diwenehi sandhangan.

d. Aksara Murda dijangkepi pasangan saengga bisa dadi pasangan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sebutna paugerane nulis aksara murda"

close