Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Resik, Wangi, Rapi. Ngaldeni Layanan Umbah-umbah ijenan lan kiloan Rp6.000,00/kg

Wacanen iklan abasa Jawa ing ngisor iki kanthi premati, banjur tulisen iklan kasebut kalebu jinising iklan apa lan wenehana tanggapanmu marang iklan kasebut!

Resik, Wangi, Rapi. Ngaldeni Layanan Umbah-umbah ijenan lan kiloan Rp6.000,00/kg

Wangsulan:

Jinising Iklan : Iklan komersial

Tanggapan : Iklan kasebut nawakake jasa laundry, gambare cetha, regane uga murah.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Resik, Wangi, Rapi. Ngaldeni Layanan Umbah-umbah ijenan lan kiloan Rp6.000,00/kg"

close