Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Semangat Yes, Nglokro No

Wacanen iklan abasa Jawa ing ngisor iki kanthi premati, banjur tulisen iklan kasebut kalebu jinising iklan apa lan wenehana tanggapanmu marang iklan kasebut!

Semangat Yes, Nglokro No

Wangsulan:

Jinising Iklan : Iklan layanan masarakat

Tanggapan : Iklan kasebut cetha isine ngajak pamaca semangat anggone kerja.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Semangat Yes, Nglokro No"

close