Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen Latine paragraf aksara Jawa kasebut

Tulisen Latine paragraf aksara Jawa kasebut!

Wangsulan:

Adipati Karna utawa Basukarna iku ratu ing Ngawangga, negara cilik kang ngabdi marang Ngastina. Garwane asmane Dewi Surtikanthi, putrine Prabu Salya, ratu ing Mandaraka.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen Latine paragraf aksara Jawa kasebut"

close