Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 7 Lire sarengat iku, Kena uga ingaranan laku,

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane!

Pada 7

Lire sarengat iku,

Kena uga ingaranan laku,

Dihin ajeg kapindhone ataberi,

Pakolehe putraningsun,

Nyenyeger badan mrih kaot.

Wangsulan:

Kang diarani sarengat iku,

Laku tumindak,

Sing ajeg dilakoni lan ora pedhot,

Asil sing digayuh anakku,

Bisa nyarasake awak lan nyegerake pasuryan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 7 Lire sarengat iku, Kena uga ingaranan laku,"

close