Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 18 Ruktine ngangkah ngukut, Ngiket ngrukut triloka kakukut,

Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane!

Pada 18

Ruktine ngangkah ngukut,

Ngiket ngrukut triloka kakukut,

Jagat agung ginulung lan jagat cilik,

Den kandel kumandel kulup,

Mring kelaping alam kono.

Wangsulan:

Rawatana kanthi ngupaya nguwasani,

Ngiket ngrangkut triloka donya dikuwasai,

Jagat gedhe digulung bebarengan dening jagat cilik,

Kandelana keyakinanmu, Ngger,

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tembang ing ngisor iki gawenen gancarane! Pada 18 Ruktine ngangkah ngukut, Ngiket ngrukut triloka kakukut,"

close