Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 1 Samengko ingsun tutur,

Tulisen piwulang luhur lan nilai!

Pada 1

Samengko ingsun tutur,

Sembah catur supaya lumuntur,

Dihin raga, cipta, jiwa, rasa kaki,

Ing kono lamun tinemu,

Tandha nugrahaning Manon.

Wangsulan:

Pada 1

Piwulang luhur: Manungsa ing donya sabisa- bisane nindakake sembah raga, cipta, jiwa, lan rasa supaya antuk anugrahing Gusti.

Nilai: relegius

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 1 Samengko ingsun tutur,"

close