Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 8 Wong seger badanipun,

Tulisen piwulang luhur lan nilai!

Pada 8

Wong seger badanipun,

Otot daging kulit balung sungsum,

Tumrah ing rah memarah antenging ati,

Antenging ati dunungku,

Angruwat ruweting batos

Wangsulan:

Pada 8

Piwulang luhur: Manungsa iku kudu reresik ing badan supaya atine tenang lan batine ora ruwed.

Nilai: moral

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 8 Wong seger badanipun,"

close